Kezdőlap
Történet
Nevezés
Online nevezés
Zsűrizés
JCDecaux Innovate Awards
SHORTLIST
DÍJAZOTTAK
Díjátadó Buli
Támogatók
Kapcsolat
Nevezés feltételei Benevezhető alkotások Nevezési kombinációk
Nevezési díjak Díjak Zsűri Jogi vonatkozások
Kategóriák/Megoldások

Magyarországi felhasználásra 2017. március 1. és 2018. április 12. között készült, magyarországi médium által közzétett, illetve Magyarország területén megvalósult eredeti kereskedelmi, illetve társadalmi célú kommunikációs szolgáltatások, illetve termékek, továbbá a 2017. január 1. és február 28. között készült, azonban a fenti időszakban közzétett/megvalósult alkotások, az alább részletezett megoldások szerint.

A pályázónak, az általa nevezett mű nevezése során nyilatkoznia kell a mű közzétételének pontos helyéről, idejéről, a mű megrendelőjéről, valamint annak tartalmát illetően.

A fesztiválra kizárólag olyan művek nevezhetőek, melyek eleget tesznek az alábbi kritériumok mindegyikének:

A Fesztivál kiírója fenntartja annak a jogát, hogy a műveket remake-nek minősítse abban az esetben, ha azokban teljessége vagy akár részeleme tekintetében más mű vagy művek kreatív koncepciója, részlete, egyes eleme, vagy azokkal hasonlóság fedezhető fel és így megkérdőjelezhető a művek vagy azok elgondolásának eredete, egyéni jellege.

A Fesztivál kiírója fenntartja annak a jogát, hogy a fenti jellemzők akár egyikének meg nem felelő műveket fesztiválhirdetésnek (scam) tekintse és kizárhatja a Fesztiválból.

A Fesztivál kiírója fenntartja annak a jogát, hogy bejelentés vagy saját észlelése alapján, ad-hoc bizottság összehívásával - a MAKSZ médiaszekció szakértőinek bevonásával - vizsgálja meg a műveket és azok média megjelenéseit értékelje, ellenőrizze. Ez esetben az adatszolgáltatás és igazolás kötelezettsége a pályázót terheli.

A Fesztivál kiírója a fentieknek meg nem felelés vagy igazolás hiányában a művet és - kirívó esetben akár több mű esetén - a pályázót a versenyből kizárhatja. Pályázati díj nem visszatérítendő.